Metode

First Brokers arbejder udelukkende med erhvervsassurance. Her kan vi tilbyde et meget højt erfaringsgrundlag, der tillader os at undgå faldgruberne, gennemskue evt. særregler og betingelser og hele tiden at have fokus på vores kunders behov.

Vi indleder med en gennemgang af nuværende forsikringsaftaler, hvor vi modtager indtryk og giver en vurdering af fordelene ved et samarbejde.

Efterfølgende analyserer vi virksomhedens virke, omfang og basale værdier, for at nå frem til en detaljeret viden om de egentlige behov og ønsker. Det kræver naturligvis mere tid og et dybere engagement. Her skal man, som kunde, være indstillet på at deltage i analysearbejdet.

 

 

Dette fører til en egentlig beskrivelse af virksomhedens behov, som nu kan omsættes til reelle tilbud fra flere forsikringsselskaber. Vi udvælger og sorterer blandt de udbyderere, der erfaringsmæssigt egner sig bedst til den aktuelle opgave.

Når tilbud foreligger, rådgiver vi om valg af bedste løsning.

Skulle der efterfølgende opstå en skade, vil First Brokers være behjælpelig med anmeldelsen og sørge for en optimal dækning fra forsikringsselskabet.

Log på mailweb : makers kommunikation